söndag 31 augusti 2014

Lördag i skogen med "brum brum"!

Japp! Det var lördag och dags att masa sig in i skogen för att beskåda Västrallyt 2014.
Vägar runt omkring de olika sträckorna är av naturliga skäl avstängda så man får gå helt enkelt. Efter ett par kilometers promenad i hällregn, iklädd regnställ och betongkeps efter fredagens garagerunda här på området så hittar vi en bra plats där eventuella avåkningar kan förhöja upplevelsen.

Det fridfulla livet i skogen med frisk luft, fågelkvitter och rusande motorer störs enbart av något "hypat" företag som har hyrt västsveriges största ljudanläggning. Det pumpas musik så självaste Hin Håle håller för öronen. Vi står ca 250-300 meter i från detta as till spelare. När dom första bilarna kommer så hörs inte det. Folk går på vägen och det blir ett jävla hallå! -HOPPA FÖR FAAN! DET KOMMER EN BIL! Det gick bra den gången.

Det började gnällas och pratas om att sänka volymen. Men inget händer. Jag förstår inte varför ingen sa till ansvarigt pucko att dra ner på volymen. Det är ju för faan livsfarligt!

Nu till min goda gärning. Jag drog fram telefon, googlade på företagsnamnet och fick tag på ett mobilnummer. Efter ett väl sammansatt SMS så dröjer det inte länge innan musiken skruvas ner. Ett litet jubel och några "golfapplåder" ekar mellan träden. YES! Dagens anonyma hjälte!Detta var mitt första rallybesök. Planerna inför nästa är redan igång. Det är ju lite av en folkfest. Det kommer att bli lite mer avancerat nästa gång. Grill, och allt vad det innebär istället för bara en påse "Polly" och cola.

Nu är det söndag och arbete på g. Lister, lister och slutligen lite lister.

Pöss på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar