Fortsätt till huvudinnehåll

Jävla katt till att vara morgonpigg!


När jag för en gång skull känner att jag kan ta en rejäl sovmorgon så är katten från helvetet igång. Vatten, ut, in, vatten, ut, in, mat, vatten!!!!
Släng ut han säger ni. Japp! Om vi hade bott i en ljudisolerad bunker.
Katten vet vilka fönstbleck han ska hoppa upp på för att kunna göra sig hörd på bästa sätt.

Jaja. Nu är jag uppe. Lite grinigare än vanligt men med lite kaffe så är det nog frid och fröjd snart.
God morgon på er!

#adesvarld

Jävla katt till att vara morgonpigg! När jag för en gång skull känner att jag kan ta en rejäl sovmorgon så är katten från helvetet igång. Vatten, ut, in, vatten, ut, in, mat, vatten!!!! Släng ut han säger ni. Japp! Om vi hade bott i en ljudisolerad bunker. Katten vet vilka fönstbleck han ska hoppa upp på för att kunna göra sig hörd på bästa sätt. Jaja. Nu är jag uppe. Lite grinigare än vanligt men med lite kaffe så är det nog frid och fröjd snart. God morgon på er! #adesvarld


Post imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. +Fredrik Adetoft set ut som katten

  SvaraRadera
 2. Oj då, du ser inte pigg ut ;)

  Gomorron

  SvaraRadera
 3. jösses... å hur ser katten ut då?  Gomorron!

  SvaraRadera
 4. Hahaha vilket gött försök till surbild ;)))
  God morgon :)

  SvaraRadera
 5. Det är väl mysigt med katter... ;-)

  SvaraRadera
 6. E du lite trött än kanske Thomas ? :-)

  SvaraRadera
 7. mmh, det har du ju rätt i...
  fasiken, påkommen igen.

  SvaraRadera
 8. Samma här fast här är skurken en hund
  Mörrn mörrn

  SvaraRadera
 9. Men +Tomas Robertsson , +Anne Säbom s första mening ger dig ledtråd, ju.

  SvaraRadera
 10. Hedda, din dotter, din katt, din häst, din iller, minigris eller hund?
  Eller din låtsaskompis?

  vet inte så mycket om dig än :-)

  SvaraRadera
 11. Godmorgon jaså du har också en morgonpigg katt. Jag vaknade av något som satt på mig, andades i mitt ansikte och lät som en hel maskin. Hedda :-) upp ge henne mat, Hedda fick morgonfnatt sprang några varv runt lägenheten. Nu sover hon det lilla spöket

  SvaraRadera
 12. Skapa en sovplats för katten ute, en plats där den känner sig trygg. Kanske fungerar. Kanske den lägger sig där en stund istället för att sitta på bläcket och yla...

  SvaraRadera
 13. Blir förbannad bara av att läsa om eländet. Hemma har vi tre stycken skadedjur och det är alltid tamigfan alltid nån av dom som håller på och stör. 24/7. Funderar också på hur mycket dom små kräken har förstört för under alla år. Sönderklösta saker, piss på mina kläder som det bara är att slänga. Jag tror att kärleken mellan mig och katterna är ganska ömsesidig!
  God morgon ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…