Fortsätt till huvudinnehåll

Ibland blir man stolt som f-n!


Efter en fika med goda grannar så fortsatte äventyret.
Min gode vän "irakiern" skulle klippa till mig. Han tar 150 spänn för en klipp!! Lätt att jag väljer hans lilla dropinsalong istället för tidsbokning och 370 riksdaler för samma frilla!

Nåväl.
Stövlar till lillsnigel inhandlades. Diverse hygienprodukter likaså.
På en tvärgata till huvudstråket tittade vi in i en liten butik med barnkläder. Jättefina kläder!
Vi gick runt och kikade. Ahaa!! På ett litet ställ hängde det klänningar med matchande koftor. 70% rabatt!! Vi slår till!!
Väl framme i kassan tittade damen på lillsnigel med ett leende. Hon böjde sig fram och sa: -Vilket vackert hår du har. Vilken härlig färg!
Om du vill, och om du får för pappa så vill jag att du ska gå modell för mina kläder.

Vips! Så har man en liten modell i familjen! :))
Damen i butiken fick vårat telefonnummer. Hon ska höra av sig när nästa visning äger rum.

Jag sträckte lite extra på mig och försökte avlägsna det där fåniga flinet när vi gick ut. Stolt farsa!! :))

#adesvarld

Ibland blir man stolt som f-n! Efter en fika med goda grannar så fortsatte äventyret. Min gode vän "irakiern" skulle klippa till mig. Han tar 150 spänn för en klipp!! Lätt att jag väljer hans lilla dropinsalong istället för tidsbokning och 370 riksdaler för samma frilla! Nåväl. Stövlar till lillsnigel inhandlades. Diverse hygienprodukter likaså. På en tvärgata till huvudstråket tittade vi in i en liten butik med barnkläder. Jättefina kläder! Vi gick runt och kikade. Ahaa!! På ett litet ställ hängde det klänningar med matchande koftor. 70% rabatt!! Vi slår till!! Väl framme i kassan tittade damen på lillsnigel med ett leende. Hon böjde sig fram och sa: -Vilket vackert hår du har. Vilken härlig färg! Om du vill, och om du får för pappa så vill jag att du ska gå modell för mina kläder. Vips! Så har man en liten modell i familjen! :)) Damen i butiken fick vårat telefonnummer. Hon ska höra av sig när nästa visning äger rum. Jag sträckte lite extra på mig och försökte avlägsna det där fåniga flinet när vi gick ut. Stolt farsa!! :)) #adesvarld


Post imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Hon kanske försörjer er så småningom :) Gissar att du är stolt, lite mallgroda där :)

  SvaraRadera
 2. OHOHo..vilken söt dotter har du verkling :)

  SvaraRadera
 3. Du har ju rätt att vara stolt... Vilken söt tjej!+

  SvaraRadera
 4. Hur kul som helst, klart du ska vara mallig, det är en av de bästa fördelarna med att vara förälder ju, man får ju inte vara mallig på egna meriter, lite därför man skaffar barn väl? Eller har jag tänkt fel nu? :-P

  SvaraRadera
 5. Hun er en vældig yndig lille pige!
  Har far haglgeværet klar til når hun bliver lite ældre og alle karlene kommer rendende? ;)

  SvaraRadera
 6. Vad roligt och vilken söt tjej :-)

  SvaraRadera
 7. +Lou Lavendell. Ja tanken har slagit mig!

  SvaraRadera
 8. Jättesöt!!
  (Är du säker på att hon är din?)

  SvaraRadera
 9. Kommer vel an på kvaliteten af de karler, der kommer rendende, +Fredrik Adetoft! :D
  Så søt hun er nu bliver det jo det rene zombie apocalypse last stand opgør, så kanske en motorsav er bedre, eller ihvertfald noget med masser af skud i!! ^_^

  SvaraRadera
 10. Ha ha +Lise Bjerregaard Nielsen ! Går det bra med luftgevär?

  SvaraRadera
 11. Ann-Britt Jansson4 maj 2013 15:34

  Åh, så gulligt och va roligt! Du ska veta att hon fick kommentarer om sitt vackra hår redan som liten, ja i alla fall mindre än nu. Stolt farmor är jag.

  SvaraRadera
 12. Så det var därför du hade den blicken efter du blivit klippt. Den drömmande blicken när dottern visar kläder i Paris :-)

  SvaraRadera
 13. Tack +Marje Mustonen Kaldma. :))

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…