Fortsätt till huvudinnehåll

Fördrämmade unge!!


Storsnigel sa att jag har "chipstuttar"!
Vaaa??
Får man säga så till sin älskvärda gamla far??

Härmed och ca en halvtimme framöver återinför jag agan! Bara så ni vet!

#adesvarldPost imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Hahaha undrar varför jag kom att tänka på +Lou Lavendell nu ;)

  SvaraRadera
 2. Äh, det finns operationer säkert för det med! :P

  SvaraRadera
 3. Hälsa pojken och tacka! helt plötsligt så blev inte jag sugen på chips mera... ;)

  SvaraRadera
 4. Det är rart med barn. Bra att du är så ädelmodig så du avskaffar agan, det finns fäder som nog tyvärr hade gjort tvärt om. ;)

  SvaraRadera
 5. Nu blir jag arg. Det är ju jag som har chipstuttar.

  Du får ha nån annan sorts tuttar. Typ kanelbulle-tuttar eller nåt.

  SvaraRadera
 6. Chipstuttar haha. Barn är så sköna med sina ord.

  SvaraRadera
 7. Hur ska jag överleva +Fredrik Ax???

  SvaraRadera
 8. Av barn och fulla får man höra sanningen.....men som en jag känner sa när hennes mor meddelade att hon skulle banta; då blir det ju mindre kvar att krama av dig!!! Tänkvärt!!! :)))

  SvaraRadera
 9. Du avskaffar agan nu? Hör du det +Petra Graneström , inget smiskande nu och en halvtimme framåt, sedan verkar det vara fritt fram igen! ;-P

  SvaraRadera
 10. Hahaha... Jag ska flytta till Google. Packar mitt pick o pack och kräver att bli scanbad in i Googlelandia. Ska bara inhandla en push-up BH så att jag inte blir plussaren med de kortaste benen och längsta bysten. Bananpattar FTW!

  SvaraRadera
 11. Hahaha, förlåt att jag skrattar, men vilket ord!! För övrigt är bilden alldeles lysande :D

  SvaraRadera
 12. hehe... så går det när man kallar sitt barn för LILLSNIGEL...

  SvaraRadera
 13. Gahh!! Nu står det rätt! I ilskan blev det ju galet!

  SvaraRadera
 14. Flytta till Googlelandia, vilken lysande idé! Jag vill också!! Beam me up! :D

  SvaraRadera
 15. Barn säger alltid sanningen ;-)

  SvaraRadera
 16. Hahaha kvällen blev genast bättre!! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…