Fortsätt till huvudinnehåll

Vinnaren!


Humor när den är som bäst!!!

#adesvarld


Post imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. HAHAHAHA!!!!! Aj mina käkmuskler....

  SvaraRadera
 2. Hehe. Ja jösses. Tårarna rinner på mig!

  SvaraRadera
 3. Asg!!! Kan inte sluta garva...

  SvaraRadera
 4. hahahahaha Nu tycker jag ju iofs låten är bra men detta var ändå skitkul!!! ;)

  SvaraRadera
 5. Hahaha fy fan vilken bra remix :-D

  SvaraRadera
 6. Fantastiskt kul. Frugan tittar snett på mig när skrattar. :-)

  SvaraRadera
 7. Tårar käkont magknip ylar. Sonen, +Calle Lidbom kommer utfarandes från sitt rum, undrar vad som står på.

  SvaraRadera
 8. I mobilen, gå in på dina cirklar och välj senaste bytt. Denna post visas nu i flödet för alla oavsett om de cirklat dig eller inte.

  SvaraRadera
 9. På senaste nytt nu. Grattis!

  SvaraRadera
 10. Jag önskat YOHIO van.....:-(
  men youuuuuuuu..uuuu.uuuu.uuu var förtjänar också...

  SvaraRadera
 11. På desktop-versionen kan man däremot justera hur mycket av det flödet man vill se. Går inte i mobilappen.

  SvaraRadera
 12. yohio skulle vunnit istället bättre låt.

  SvaraRadera
 13. +Marcus Johansson.
  Sverige röstade ju yohio som nr 1.

  SvaraRadera
 14. han va väl bra men  YOHIO va bättre

  SvaraRadera
 15. Hahahaha... Aj min mage.... Härligt sätt att vakna på. Tack!!!!!!

  SvaraRadera
 16. Jag tycker om den låten You med Robin Stjernberg,han är min favorit.
  Jag är så glad att han gick till den riktiga finalen i maj.

  SvaraRadera
 17. den va bra men yohio va bättre

  SvaraRadera
 18. Tjejer! Har ni lyssnat på den versionen jag länkat här?
  Gör det!

  SvaraRadera
 19. Det är "getversionen". Getter och får som skriker. Hysteriskt roligt!!

  SvaraRadera
 20. Jag gissar att jag inte har hört den då hehe

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…