Fortsätt till huvudinnehåll

Storsatsningen som kom av sig!

Likt ett engelskt fjollbollslag med Ryska maffiamiljoner i ryggen så tänkte jag hårdköra med Google+ ett tag. 
Detta för att slutföra mitt projekt om vilket forum som jag känner mig "hemma" på.
Det började bra på G+ men sedan hände något.
Ofrivilligt och utan att jag tänkte på det så var jag tillbaka på Twitter, Facebook och min kära blogg. Precis den konstellationen som jag hade innan G+testet.
Inget ont om folket på G+! Absolut inte!! Ni är och förblir mina vänner.
Jag kommer fortfarande titta in och säga hej men tyvärr inte lika ofta. Vet inte varför det har blivit så. Men just nu känns det rätt att fylla min blogg med mer eller mindre intelligenta inlägg. 

Har fått en del nya följare på bloggen. Hur kul som helst! Jag försöker att följa tillbaka och läsa era historier om allt möjligt.
Fortsätt blogga! Det är kul!!

#blogg100Bild

Kommentarer

 1. Ann-Britt Jansson3 februari 2013 13:36

  Är aldrig inne på G+ längre. Hinner ej!

  SvaraRadera
 2. Är där mer sälla oxå. Hur går det med töserna?

  SvaraRadera
 3. Ann-Britt Jansson3 februari 2013 15:33

  Ätit middag! Så nu filmstudio på laptopen. Dom är så käcka. Linnea stannar också till tisdag kväll. Kram

  SvaraRadera
 4. Hehe! Fullt ös med andra ord!! Tack än en gång morsan!!

  SvaraRadera
 5. tycker att g+ satsning har kommit av sig..tycker det sämre drag där nu..sen slänger g+ in "heta postningar" som inte är "heta" alls? vad är det för ticks? Twitter var jäkligt hett i går under #melofest

  SvaraRadera
 6. Japp! Jag verkligen trivs med min blogg och länkarna till fb och Twitter. Finns inte mycket plats över för G+.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…