Fortsätt till huvudinnehåll

Köpte ett par nya byxor.

Äntligen ett par som passar!!

#adesvärldPost imported by Google+Blog for WordPress.

Kommentarer

 1. Finns de för både ptv och pth? ;)

  SvaraRadera
 2. fanns det med längre dragkedja? :-P

  SvaraRadera
 3. Tur för dig att det inte var med knappar.

  SvaraRadera
 4. Härligt med Golden Retriver +Elisabeth Puur! Jag har själv haft en, Casper min älskade gick bort 2008, 12 år gammal. Golden är underbara!

  SvaraRadera
 5. +Johan Bergenstråhle jag är snabb som en vessla, när det gäller, du skulle bara veta:)

  SvaraRadera
 6. Ska fundera på det där ett tag. Det kan ju visa sig att du har rätt +Elisabeth Puur

  SvaraRadera
 7. +Johan Bergenstråhle va faen, vilka fördomar du har om kvinnor ... vi riktiga kvinnor är riktiga människor, tro mig:)

  SvaraRadera
 8. Det tror jag inte att det gör, men det brukar alltid ta för lång tid för damerna.

  SvaraRadera
 9. +Johan Bergenstråhle  ... ööh? finns det en tidsgräns för hur lång tid man har på sig att trycka på sänd? varför har ingen talat om det ... och vem FAN har hittat på en så korkad regel ...

  SvaraRadera
 10. +Elisabeth Puur Eftersom du är av det kvinnliga könet så ska du både tänka och skriva samtidigt och då tar det för lång tid. Vi riktiga människor skriver utan att behöva tänka och då hinner vi med det som vi ska göra :)

  SvaraRadera
 11. +Carl Lindeberg haha – kan du förklara dig, jag är nog lite trög, jag skyller på min lunginflammation. Men ärligt, jag är inte säker på ifall det är min snuskiga fantasi.

  SvaraRadera
 12. Kan någon berätta för mig varför det inte funkar att skicka iväg ett meddelande/svar i en sån här tråd, ifall man skrivit mer än 30? sekunder. Jag få highlighta texten och börja om från början via maillistan? varför?

  SvaraRadera
 13. +Johan Carlsson ag har haft två, mor och dotter. Nu har jag lånat en, jag nästan ber till Gud att jag ska få henne. Pga diverse omständigheter i den delade ägarfamiljen. Två veckor med Gucci och jag är såld, dödsens förälskad och vill stjäla henne, döda för att hon ska bi min,  – nästan. Kärlek är farligt men härligt

  SvaraRadera
 14. Eller var det nedslag per sekund...?

  SvaraRadera
 15. Storleken har ingen betydelse, det är antalet meter per sekund som är viktiga... ;)

  SvaraRadera
 16. Har du en Golden Retriver +Elisabeth Puur?

  SvaraRadera
 17. Jösses jävlar, ska vi prata om Freud herrarna? jag avskyr i och för sig den sexualfixerade kokainsniffande Freud, men ämnet är intressant.
  Och jag älskar att prata fördomar och skrönor, det gör livet spännande.
  +Fredrik Adetoft +Fredrik Reuterberg +Markus Kapferer +Fredrik Reuterberg +Carl Lindeberg +Eva Hausmann +Johan Carlsson +Albin Thorning +Tony Gustavsson +Johan Bergenstråhle +Mikael Hamre

  SvaraRadera
 18. Mitt problem är att ena byxbenet är för smalt. Dragkedjan är ju lite bonus förstås.

  SvaraRadera
 19. har inte modellen på bilden väldigt stora händer i förhållande till benen?

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Låna och lev, eller spara och dö?

Varför är det så viktigt för vissa att husvagnen är kontant betald? Om 11 år så är min nya vagn också betald. Visserligen inte kontant men jag har slitit och släpat för pengarna lika hårt som den som sparat.
Jag har inte haft möjlighet att spara tusentals kronor varje månad för att kunna köpa den vagnen vi ville ha innan barnen var födda. Det är först nu som ekonomin har stabiliserats och möjligheten finns. Något sent med tanke på att endast två barn bor kvar hemma och en av dem är 17 och måttligt intresserad av att följa med. Men dottern på nio är överförtjust! Hon har en väska packad “stand by” i fall att. Det är så verkligheten ser ut iallafall.
Om jag skulle börja spara pengar till husvagn i detta nu, när den gröna kvisten växer sig allt starkare, så hade ju även min dotter flytt fältet när tiden var inne för att hämta vagnen. Jag hade närmat mig 60 och husbil kanske hade varit ett bättre alternativ. Men då hade jag nog fått spara ett årtionde till och endast mina barnbarn hade fått …

Är vi alla alkoholister?

Det märks att det är helg. För mig är det tröttheten som slår till. Jag är alltid tröttare på fredag eftermiddag än någon annan dag. Piggast är jag naturligtvis på måndag morgon. Jag tillhör ju den lilla skara som verkligen vilar under helgen.
Mina sociala flöden svämmar över av bilder på fulla vinglas, kylskåp fyllda med “fulöl”. Stämningen är hög.

Män postar bilder på tända grillar med fokus på en öppnad burk öl av den importerade sorten. Till denna grillbild finns en text där det beskrivs hur viktig den där ölen är. 

Kvinnor postar bilder där de tillsammans med väninnor håller upp välfyllda vinglas. Även till dessa bilder på kvinnor i yngre medelåldern finns det en text som går ut på att det ska drickas vin och det är det som är viktigt för att verkligen ha kul.

Husvagnsägarna är helt i extas. Äntligen ska de ut på premiärturen till deras favoritcamping. Här hade det kunnat postats vackra vyer på omgivningarna men istället ser vi ett foto inifrån ett skumt förtält. På bordet står en…

Storsnigel has left the building.

Förr eller senare händer det. Barnen växer upp till små vuxna individer som får ta körkort, rösta i riksdagsvalet och förhoppningsvis skaffar de ett jobb efter avslutad skolgång. Många av dessa nya vuxna längtar till att få klara sig på egen hand och skaffar ett eget litet skyffe och där är enligt mig mitt jobb som uppfostrande förälder finito. My job is done! Att som ung vuxen fortsätta att parasitera på sina hårt arbetande föräldrar kan i längden vara ödesdigert för kaxiga, vuxna wannabies som tror sig veta allt om världen bara för att de har stått på ett studentflak som har åkt två varv runt torget. Risken är stor att dessa i sinom tid blir utsparkade.
Storsnigel tillhör de som tog chansen att starta ett eget liv i egen bostad så fort studentmössan hamnade på hatthyllan. En liten stuga på landet med allt som behövs. Ca 15 minuter från stan.
Jag är inte ledsen. Jag är glad för hans skull. Han ligger inte längre i startgroparna. Startskottet har gått och han är mitt inne i loppet.
Sakn…